Abonnement

Als bloemstyliste werk ik mee aan het visitekaartje en/of het gezicht van het bedrijf. Hierin is het van belang om de juiste sfeer neer te zetten die past in de bedrijfsfilosofie. Ik stem het persoonlijk boeket of bloemstuk af op de seizoenen, zodat u steeds een actueel visitekaartje heeft staan.
Iedere week op een vaste dag wisselt Rozet bloemen een nieuw boeket. De bloemen worden compleet met vaas geleverd, inclusief water en snijbloemenvoeding. De eerste keer betaalt u eenmalig € 50 ,- voor de basisondergrond. Er zijn diverse mogelijkheden wat betreft de prijs van boeketten en of bloemwerk, hoe hoger de prijs hoe groter de mogelijkheden en materiaalkeuze.

Voor het gemak deel ik het in drie groepen in.

Groep A. gewone eenvoudige segment € 15,- á € 20,-
Eenvoudig maar leuk seizoensboeket, op maat gemaakt en geleverd in een bijpassende vaas.
Geschikt voor op een kleine balie of bureau.

Groep B. middensegment met luxe uitstraling € 25,- á € 30,-
Fraai boeket of bloemstuk in vaas of schaal van seizoensbloemen. Geschikt voor op een grote balie, of solitair te plaatsen op een tafel of kast.

Groep C. luxe segment € 40,-
Uitbundige creatie van bijzondere en exclusieve bloemsoorten opgemaakt in
luxe vaas of schaal.

Voordelen:
Wekelijkse levering van een persoonlijk boeket
Afwisseling in kleur stijl en vaas
Geen langlopend contract
Achteraf betalen, u ontvangt een factuur per post

Voorwaarden
U sluit het abonnement af voor de periode van 1 maand, en zal telkens automatisch met 1 maand worden verlengd, tenzij u mij uiterlijk voor de 15e van de maand schriftelijk laat weten dat u het abonnement wilt beëindigen. Alle door ons vermelde prijzen zijn vanaf prijzen en exclusief BTW

Kvknr: 50868330 BTWnr: 155005637B01